Мъж пострада при трудова злополука в Русе

2
28-годишен работник е с премазани пръсти
28-годишен работник е с премазани пръсти Снимка: Кис 13 / архив

Полицията работи по случай с пострадал при трудова злополука работник. 

За случая е сигнализирано на 5 август. Според първоначалната информация, инцидентът е възникнал около 12:20 часа в производствената база на фирма, намираща се в гр. Русе, на ул. "Капитан Райчо Николов", където 28-годишен работник е направил опит да почисти елемент от вал на флексопечатаща машина, при което едната му ръка е била захваната между два въртящи се вала и са му премазани пръсти.

На местопроизшествието е извършен оглед, в присъствието на служители от Инспекцията по труда. Случаят е документиран, започнато е  досъдебно производство по чл. 134, ал. 1 от НК.     

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари