Мая Манолова: Години наред бях пощенска кутия за мъката на хората

0
Това ме кара да се чувствам зле, обяви Манолова минути, след като депозира оставката си в деловодството на Народното събрание
Това ме кара да се чувствам зле, обяви Манолова минути, след като депозира оставката си в деловодството на Народното събрание Снимка: БГНЕС

Мая Манолова подаде оставка като омбудсман, след като вчера обяви, че ще се кандидатира за кмет на София.

"Току-що подадох оставка. Направих го, защото колкото и търпение да има човек, то се изчерпва. Години наред бях пощенска кутия за мъката на хората. Това ме кара да се чувствам зле", обяви Манолова минути, след като депозира оставката си в деловодството на Народното събрание.

Тя обвини още и някои от държавните институции, че са пречили на нейната работа заради високия ѝ рейтинг, но не назова конкретно кои. „Институциите, властта, Народното събрание“, заяви Манолова.

Мая Манолова не отговори на въпроса дали би приела евентуална подкрепа за кандидатурата ѝ от страна на БСП и лидера на партията Корнелия Нинова. „Ще бъда граждански кандидат. Кой ще влезе в инициативния ми комитет ще научите 4 септември, от 10.00 часа, в зала 10 на НДК. Мотивите на моята оставка, със всяка една точка, може да видите на сайта на НС. Ще приема подкрепата на всички граждани”, каза още омбудсманът.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари