Мая Манолова: ГЕРБ плюс посолските партии са готови да пренебрегнат обещанията към избирателите

1
Ще сме свидетели на поредни безпринципни коалиции след изборите на 2-ри октомври
Ще сме свидетели на поредни безпринципни коалиции след изборите на 2-ри октомври

Ще сме свидетели на поредни безпринципни коалиции след изборите на 2-ри октомври

Това заяви лидерът на “Изправи се БългарияМая Манолова в студиото на "Здравей, България" по NOVA.

ГЕРБ плюс посолските партии са готови да пренебрегнат обещанията  към избирателите, вляво - БСП, които са готови да направя всички да съхранят партийната кариера на своя лидер, също са готови да влязат във всякаква коалиция. Призовавам избирателите да спрем партиите, които са готови да влязат във война”, апелира Манолова.

“Тъжните сцени, които наблюдаваме с млади руски момчета, призовани на фронта, утре могат да се случат и с нашите синове”, каза още Манолова.

Тя коментира кампанията “Не плащай!”, организиран от “изправи се България”.

“С нея искаме да кажем 2 неща - че хората не могат да си плащат сметките и че монополистите мамят своите клиенти”, заяви Манолова.

“Разкрихме измамата в “Топлофикация” и друга във Великотърновско, където на някои населени места нямаха вода с месеца”, поясни тя. Манолова заяви още, че тази кампания ще се превърне във форма на бунт и гражданско неподчинение, ако след 2-ри октомври не бъдат предприети действия от партиите, които ще влязат в парламента за поемане на надценката на ръста на битовите сметки на енергийно бедните. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ROCK AND ROLL
    ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ : " ОТ ТЪРТЕЙ НА ТЪРТЕЙ ТА НА ГОРСКИЯ НА ФАСА " ! ОПИТА КОАЛИЦИЯ С МЛАДИТЕ НА МАГИСТРАЛАТА , НО НЕ Я ОГРЯ ! ОСТАНА СИ С ОФФЦЕТЕ !
  • 2
    1
    потрес!
    Нагла и нахална, по-нагла и по-нахална - най-нагла и най-нахална, чудовищно нагла и чудовищно нахална - сестра Галева, която със зъби и нокти защитаваше "назначаването" на свирепите дупнишки престъпници, изнудвачи и убийци- братята й Галеви, като "съуправители" на дупнишката община! Там тези престъпници и убийци се разпореждаха като в бащиния, колеха и бесеха, разпределяха обществени поръчки, а тогавашният кмет, по препоръка на кюстендилската нагла и безскрупулна сестра Галева, им се кланяше и изпълняваше! Нещо повече, сестра Галева препоръчваше и други общини да последват "светлия пример" на Дупница! Не, крайно време е веднъж завинаги потресаващо безскрупулната кюстендилска "блондинка" да се прибере в у тях в кухнята, да сготви на мъжа си и да се откаже от политиката, в която с потресаващи упоритост и нахалство продължава да натиска насрания си задник! Така или иначе, никой не я бръсне за слива! Много жалко, че се хванаха на акъла й онези нещастни майки с болите деца, тя просто ги употребява, дано те да са го разбрали!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари