Мартин Димитров: Румен Радев иска служебен кабинет

0
ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане” бързат, защото не искат да се случат важни неща в държавата
ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане” бързат, защото не искат да се случат важни неща в държавата

„Той не го казва, но ми се струва, че президентът Румен Радев иска служебен кабинет”.

Това каза депутатът от „Демократична БългарияМартин Димитров в студиото на „Здравей, България” по NOVA. Според него е възможно този служебен кабинет да поднови доставките на газ от Русия, плащането на „Газпром” в рубли и подписването на нов дългосрочен договор.

Народният представител коментира и предстоящото гласуване на вота на недоверие. Според него ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане” бързат, защото не искат да се случат важни неща в държавата. Той даде пример със смяната на състава на Комисията за защита на конкуренцията. Като друга причина Димитров посочи това, че опозицията не иска да се стигне до подписване на друг дългосрочен договор за доставка на природен газ.

„Трябва да се използва първият мандат на най-голямата политическа сила „Продължаваме Промяната” за съставяне на кабинет и той трябва да е програмен, с много ясни ангажименти за конкретни законопроекти и инициативи”, категоричен е депутатът от ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Краси
    Хайде да спре да дрънка глупости този мазник Мартин!
  • 2
    3
    Ради
    Дб са като удавник за сламка бе майка !
  • 2
    2
    До 1
    Ами точно това се опитва да направи Премиера. НО явно мафията окупирала държавата впрегна всички сили, за да се задържи! Защото се видя, че мерките на Правителството на ПП дават резултат! Сега въпросът е да ги подкрепим да продължат с промяната въпреки платените тролчета на ОПГ ГРОБ=ДПС!
  • 7
    1
    русенец
    Не ме интересува какво иска Радев. Аз искам да влизат фадромите и да изринат всичката тая паплач, която вече четвърто десетилетие като кърлежи се е впила във властта и изсмуква и кръвчицата ни и животецът ни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари