Мария: Няма нещо, което да ме смачка

2
Дори в мъката си съм силна, твърди фолк певицата
Дори в мъката си съм силна, твърди фолк певицата Видео: NOVA

Дори в мъката си съм силна, твърди фолк певицата

"Най-опасният човек за мен съм самата аз". Това каза поп-фолк певицата Мария в студиото на "Събуди се" по NOVA. Тя не скри, че е много спонтанна и чувствителна. Въпреки че е на 42 години, изпълнителната не смята, че е постигнала баланса в живота си.

"Силен човек съм. Няма нещо, което успява да ме смачка. Дори в мъката си съм силна", твърди фолк певицата.

Певицата призна, че най-важният избор в живота ѝ е бил моментът, в който се е подготвяла да стане майка. Мария вече не е толкова строг родител, колкото най-добър приятел на дъщеря си Марая, сподели изпълнителката като каза, че връзката им е много силна. „Марая е най-доброто ми постижение в живота. Горда съм с нея много”, допълни майката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    робин худ
    Поредната принципна хаха цирк
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари