Мариана Семерджиева: Не е имало полицейски чадър над сина ми, това е смешно и нереално

1
Според майката на Семерджиев случилото се е инцидент, а не умишлено убийство
Според майката на Семерджиев случилото се е инцидент, а не умишлено убийство

Според майката на Семерджиев случилото се е инцидент, а не умишлено убийство

Близо пет месеца след фаталната катастрофа на булевард „Черни връх“ пред bTV говори майката на обвиняемия Георги Семерджиев. Според нея случилото се е инцидент, а не умишлено убийство.

Мариана Семерджиева не оневинява сина си, но с голяма част от твърденията от последните 5 месеца не е съгласна. Категорична е, че синът ѝ не взима наркотици. „С нищо не сме видели, не ни е показал“, казва тя.

Часове преди катастрофата семейството било заедно и Георги не бил дрогиран, споделя майката на Семерджиев. „Аз съм сигурна, че той в момента на инцидента не е бил под въздействие на наркотиците. Според мен след като се е прибрал вкъщи е употребил. Така мисля“, казва Мариана Семерджиева.

Казва, че е напуснал местопроизшествието от страх, но признава, че е обичал високите скорости.

Майката на Семерджиев отрича над сина ѝ да има полицейски чадър.

„Това е смешно и нереално. Не ми е казвал такива неща, не е споделял такова нещо“, казва тя.

Семерджиева твърди, че не познава полицайката Симона Радева. И допълва, че след катастрофата Георги оставя телефоните в колата си. Затова не може да си обясни как той се е свързал с Радева, за да иска помощ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    daskal
    На твоя изтърсак пет години затвор трябва да му дадат само за физиономията му.
  • 14
    3
    ...
    Да те вкарат във вайбър чат на столичните патрули и в реално време да четеш и формация къде са камерите и патрулките си е царска привилегия. Сигурен съм че.дори министъра няма тази информация в реално време и трябва да я изисква постоянно за да е в час. На гошо къпе със 160 няма контрол за него. но и чадхр нямало. хаха
  • 22
    2
    борис
    К,во въобще и дават думата на тая !?!?Всеки крокодил на майка си е мил !!!
  • 24
    1
    Sтанко
    Тоя хубавец - на пръв поглед и аз не се съмнявам, че е по-кротък от агънце този твоя син. Даже като му гледам мутрата си прилича на чиста проба девственик! Даже се чудя - кой може да му дойде на ум,че тоя смотаняк може да управлява колата си сам и без придружител по време на инцидента... Поне малко се засрамете - какво обществено зло сте сътворили и не се изказвайте, че сте жалки... съжалявам Ви че може да има толкова долни родители като вас!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари