Мариана Липкова: Благодаря на момчето, което ме предпази в автобуса Велико Търново - Русе

19
Момчето се нарани с цел да ме предпази. Благодаря му за човешкото отношение, пише студентката
Момчето се нарани с цел да ме предпази. Благодаря му за човешкото отношение, пише студентката Снимка: Мариана Липкова / Фейсбук

Момчето се нарани с цел да ме предпази. Благодаря му за човешкото отношение, пише студентката

Благодаря на момчето, което ме предпази в автобуса Велико Търново - Русе.

Това написа студентката във Великотърновския университет "Св.Св. Кирил и Методий" Мариана Липкова. В пост във Фейсбук групата "Варна" тя пише: "Искам още веднъж да благодаря на непознато момче, което е от Варна. Днес в автобуса от Велико Търново за Русе в 15:00 часа претърпях инцидент, а той с цел да ме предпази, се нарани. Моля, споделете, за да стигне до него! Не му знам името, но успях да го снимам. Благодаря му за човешкото отношение!"

Под поста ѝ заваляха положителни коментари за постъпката на непознатия герой. Други потребители обаче критикуват момичето: "Вместо да го бяхте снимали, да му бяхте благодарили лично", пишат те. Мариана им обяснява, че го е направила, но иска още веднъж да изкаже благодарността си, да разберат повече хора за постъпката му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари