Мъка, Борисов, мъка!

6
За първи път днес почти съжалих Главната Мутра. Изглеждаше като прегазено мушкато, нацупен и огорчен. Как можело така!
За първи път днес почти съжалих Главната Мутра. Изглеждаше като прегазено мушкато, нацупен и огорчен. Как можело така! Снимка: bTV

За първи път днес почти съжалих Главната Мутра. Изглеждаше като прегазено мушкато, нацупен и огорчен. Как можело така!

Явно е, че днешното интервю на Президента Радев дълбоко е бръкнало в душата Бокува. Той гледал една минута и отишъл да играе мач. Видно е, че нервите му не издържат.

Поне направи признание, че Радев е избран от най-много хора в България. Даже го нарече лидер на опозицията. И без да иска, тук Борисов позна. Защото Президентът Радев е лидерът на опозицията срещу властта, лидерът на народа. Не придворна опозиция, а реална, интелигентна и действаща. Българите отдавна го припознахме като лидера на България, като човек, който може да ни спаси от самите нас и от погрешните ни решения за политиката.

Самото интервю беше блестящо. Въпреки журналиститутката, която се опитваше да провокира. Само че горката не се беше научила от досегашните си гости, че интелигентен човек трудно може да го поставиш натясно, особено ако ти не си такъв.

Президентът е всичко, което Борисов и шайката му не са. Това си личи и по поведението на световните лидери към двамата. Кралят и шутът. Достойнството и величието срещу простотията и наглостта.

И Борисов го вижда. Това го дразни най-много. Защото простакът се дразни най-много от интелекта, възпитанието и класата. И го избива на агресия….

Мъка, Борисов, мъка! Още много мъка те чака!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари