Майки със смели сърца продават мартеници в Русе

7
Майките искат да реализират второ издание на програмата „Синьо лято“ и да заведат на море деца с увреждания
Майките искат да реализират второ издание на програмата „Синьо лято“ и да заведат на море деца с увреждания Снимка: Facebook

Майките искат да реализират второ издание на програмата „Синьо лято“ и да заведат на море деца с увреждания

Благотворителен базар с мартеници ще се проведе в Русенския университет. Инициативата е на клубМайки със смели сърца“ към сдружение „Смело сърце" в крайдунавския град.

Мартениците ще се продават във фоайето на Русенския университет от днес до четвъртък включително от 10:00 до 14:00 часа.

Със средствата, събрани по време на базара, майките искат да реализират второ издание на програмата „Синьо лято“ и да заведат на море деца с увреждания.

Връзката на Русенския университет „Ангел Кънчев“ с клуба през годините се затвърди и към днешна дата четири от майките на деца в неравностойно положение се обучават в специалност „Ерготерапия".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Pak li
    Да кажем, че инициативата сама по себе си е добра, но защо отново се прави реклама на кандидатстдунтска кампания за РУ и за една специалност Ерготерапия, която има-вяма 10 студенти в курс. Преди три години нямаха студенти за прием и тогава едно НПО на преподавател от РУ им плати таксите за обучение, та се сдобиха със студенти. А какво направи РУ за първомартенския празник, къде са ентусиазираните студенти от една друга специалност и една преподавателка, работеща по проект, та да зарадват отново студентите с увреждания този път с мартеници? Какво стана с фонда за студенти с увреждания към РУ, нищо не се чу, колко студенти с увреждания подпомогна, къде е "великата" ръководителка на на клуба на студентите с увреждания пък и те да се изяват за този хубав български празник! Къде .... Къдеее?! Ами то само с реклами не става.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари