Майката от Сотиря хванала клошаря гол върху дъщеря си

0
7-годишното момиче е в шок, насилниците са в ареста
7-годишното момиче е в шок, насилниците са в ареста Снимка: БГНЕС / Архив

7-годишното момиче е в шок, насилниците са в ареста.

Майката на насиленото дете от Сотиря заварила 60-годишния Йордан гол върху дъщеря си. Мъжът е клошар и се нанесъл в пристройка зад къщата на семейството няколко дни преди това, без те на разберат. В стаята било и 14-годишно момче, а 7-годишната Радка била със запушена уста, научихме от TrafficNews.

Към този момент полицията и прокуратурата провеждат разпити, за да разберат било ли е изнасилено детето. Майката е категорична, че към дъщеря й Радка е имало сексуално посегателство, но е успяла да прекрати акт на изнасилване.

Майката и детето все още са в шок от случилото се. Момиченцето няма сериозни наранявания и вече е изписано от болницата. То е прехапало вътрешната част на устните си от уплаха.

Двамата насилници нямат нищо общо по между си, каза кметът на Сотиря Димчо Георгиев. Той недоумява как са се събрали.

Когато майката заварила бруталната сцена се разкрещяла за помощ, а след това дошли съседи, които пребили жестоко двамата насилници.

В момента двамата насилници на 7-годишната Радка са в ареста.

Късно тази нощ в социалната мрежа се появи информация за ново посегателство на дете в Сотиря. Първоначално кметът на селото потвърди, че става въпрос за изнасилено момиче. По-късно стана ясно, че е опит за сексуално насилие, който майката предотвратила в последния момент.

Само преди две седмици 7-годишната Кристин загина, защото беше брутално изнасилена от 21-годишния Мартин Трифонов. Преди два дни на заседание на местния парламент кметът на Сотиря поиска законови промени за извършителите на тежки престъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари