Майката на Веси Бонева e открита мъртва в Пловдив

0
Версията на разследващите е, че майката на певицата се е самоубила
Версията на разследващите е, че майката на певицата се е самоубила Снимка: Facebook

Версията на разследващите е, че майката на певицата се е самоубила

Майката на певицата Веси Бонева и на участничката в "Сървайвър" Ваня Бонева е открита мъртва в Пловдив, предаде Агенция Фокус

Тялото на 58-годишната Венета е било намерено в късните часове на вчерашния ден в апартамент на ул. "Мануш войвода"

Няма данни за насилие. Сигналът е подаден на телефон 112 около 21:00 часа снощи. Най-вероятно става въпрос за самоубийство, казаха за медията ни разследващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Минко Ламбов
    Безсрамно е всичко, което тиражирате преди близките да са решили дали искат това да е обществено достояние! Това е гавра с паметта на една достойна жена и всички нейни близки! Разбирам, че подобна новина ви носи читателска маса, но дълбоко трябва да се срамувате от подобни публикации! Единственото смислено нещо, което бихте могли да направите е да премахнете статията и да потърсите контакт с Веси Бонева, на която да поднесете искрените си съболезнования и извинения за глупавата си постъпка! И ако смятате, че сте журналисти и това е журналистика, бъдете сигурни, че не сте нищо друго освен жалки клюкари!
  • -2
    1
    Идиоти!
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Vesi-Boneva-pred-Plovdiv24bg-Maika-mi-e-zhiva-i-zdrava-vsichko-e-grozna-luzha-1443372%3Famp%3Dtrue&ved=2ahUKEwjX1efljoH7AhWCOXoKHQY_DjkQr_oDKAB6BAgPEAE&usg=AOvVaw1O2XVbx1T_OJeuWBGio8Mo
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари