Майка на дете опита да удуши лекарка в Шумен

13
Според д-р Алин Ахмед не е имало причина за това
Според д-р Алин Ахмед не е имало причина за това Видео: NOVA

Родители на дете нападнаха медик в болницата в Шумен.

По време на нощно дежурство те се нахвърлят върху 25-годишната лекарка д-р Айлин Ахмед, като майката дори опитва да я души. Случилото се е от нощта на понеделник срещу вторник.

Сестрата ми звънна и каза, че има няколко души с едни и същи оплаквания. Веднага отреагирах, прегледах ги, разпитах ги и обясних какъв е редът”, разказа Ахмед.

Според нея случаят не е беше спешен, но въпреки това тя е казала, че ще ги прегледа и ще помогне.

Когато влязох в регистратурата, за да обсъдим със сестрите реда на нещата, тъй като бяха много хора, мъж блъсна вратата. Агресивно ни каза че детето е болно, има корема болка и е със същите симптоми като останалите”, каза лекарката.

По думите ѝ веднага са се обадили на дежурния педиатър. „Бащата на детето започна да се държи по-арогантно, започна да използва нецензурни думи. Казах на сестрата да звънне на полицията и го помолих да напусне, докато дойдат полицаите. Той започна да се държи още по-агресивно. Започнаха нападки, тръгна срещу мен с цел нападение и в този момент дойде охраната и го изкара навън”, добави Айлин Ахмед.

Конфликтът обаче продължава. „Изкараха го навън. В този момент съпругата на този мъж, т.е. майката на детето, ме нападна. Имаше опит за удушаване с думите: „Ще ви убия, ще направя всичко за детето си”, въпреки че ние се опитвахме да направим всичко за детето й”, посочи още младата лекарка.

Тя е категорична, че не е имало забавяне в прегледа или нещо, което да е провокирало хората. „Отреагирахме на минутата, нямаше такова нещо”, каза Ахмед.

Запитана дали според нея е можело да се действа по-адекватно и дали лекарите са допуснали някаква грешка, тя заяви, че такава не е имало.

Ще търся правата си. Не искам този случай да остане безнаказан. Не искам това да продължава”, добави тя.

От полицията потвърдиха за NOVA, че работят по случая и предстои да бъдат изяснени всички обстоятелства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    123
    ,,Когато влязох в регистратурата, за да обсъдим със сестрите реда на нещата"???? Какво да обсъжда със сестрите,стои си в кабинета със сестрата и хората си знаят реда,приема ги един по един! Доктора няма работа в регистратурата след като има опашка от болни.
  • 3
    4
    ясно е
    Циганинът не е човек, следователно да си води децата на ветеринар, не на лекар, лекарят не разбира от животни, от животни разбира ветеринарят.
  • -6
    3
    Иван
    Тази доктора е от етноса,сигурно на развален бьлгарски е обяснила,и е изяла боя!Пьлна цигания,лекар,пациент, циганска работа!
  • -4
    2
    Стрелко
    Дете с коремни болки не е спешен случай?
  • 9
    1
    Nil. Gun
    Takiva cigani da ne hodyat na lekar da hodyat na vetirinar
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари