Людмил Киров: Искам да виждам играчите си да лудеят!

0
Моите момчетата имат нужда от радост. Искам да ги виждам да се радват, сподели треньорът на Дунав
Моите момчетата имат нужда от радост. Искам да ги виждам да се радват, сподели треньорът на Дунав Видео: GONG.bg

Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров похвали играчите си след равенството 1:1 като гост на Локомотив Пловдив.

Специалистът използва нова система на игра 3-4-3, като призна, че е останал от видяното. Това бе първият официален двубой, в който русенци играха в такава постройка.

Позитивен резултат. Играхме срещу стабилния отбор на Локомотив Пловдив. Труден мач, но това, което искахме да направим , се получи. Започнахме колебливо мача, трябваше да променя нещо”, коментира той.

Киров призна, че в проверката по време на паузата в шампионата с Астра Гюргево, за първи път е заложил на схема 3-4-4.

Още в предишната контрола с Астра играхме в схема 3-4-3. Днес пак излязохме с тази постройка. Бях сигурен, че ще се представим добре. Напрежението обаче е голямо в нашия отбор. Бяхме припрени, сковани. Върнахме се в мача с доста красив мач. Досега се съобразявахме със съперника при избирането на постройката за мачовете. Тази схема обаче работи доста добре за нашия отбор. Имам футболисти за нея. Защитата се справи също много добре и ги поздравявам.

Моите момчетата имат нужда от радост. Искам да ги виждам да се радват и да лудеят след головете, които вкарват. Дунав върви добре и ще върви напред. Гледаме смело напред. Не съм разговарял с Исмаил Иса след контузията. Докторът каза, че има леко разтежение. Надявам се, че ще бъде готов за следващия мач. Ние вкъщи играем силно, но искам това да го виждам и навън. Искам да направя един боеспособен тим на Дунав”.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари