Любовен хороскоп за 2020 година

1
Вижте какво очаква в любовен план всяка от зодиите
Вижте какво очаква в любовен план всяка от зодиите

Любовта е водеща сила и това няма да се промени и през 2020-а година.

Необвързаните ще бъдат нащрек за своята сродна душа и някои наистина ще имат късмета да я намерят. Няма да липсват трудни моменти, но със силата на духа ще успеем да ги преодолеем.

Какво ви очаква в любовта през 2020-а вижте в годишния ни любовен хороскоп.

Зодия Овен

Новата 2020 ще бъде благоприятна и изключително задоволителна за родените под този зодиакален знак по отношение на любовта и романтиката. Следващите месеци ще ви докажат, че връзката ви с любимия човек ще стане още по-стабилна. Тези от вас, които търсят своята перфектна половинка, имат шанс за щастие към края на годината. Но това не означава, че любовният им живот няма да е интересен.

Възможно е да имате флирт с колега или бивша половинка да напомни за себе си. Овните ще намерят стабилността, която толкова дълго търсят. Споровете с партньора няма да могат да развалят връзката ви. И все пак, бъдете по-отдадени и се грижете добре за любимия човек, тъй като след края на лятото са възможни здравословни неразположения. Тези, на които им предстои брак или скоро са се венчали, може да се радват на новината за бебе.

Зодия Телец

Началото на годината може да започне разочароващо за Телците и с повече спорове, битки за надделяване над партньора. Въпреки силните ви чувства един към друг, всеки ще бъде ангажиран със свои дела, а времето, което ще прекарвате заедно може да ви носи известно напрежение.

Март и април ще ви донесат повече спокойствие, а за необвързаните това може да е период, в който да намерят нова любов. От април до юни, сериозно обвързаните Телци ще могат да се преоткрият с любимия човек. Месеците август, октомври и ноември ще донесат множество приятни емоции и така ще може да засилите романтиката. Тези, които скоро са сключили брак, може да увеличат семейството си с нов член.

Зодия Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат добра 2020 година по отношение на любовта. Ще имате редица възможности за чудесни моменти с половинката си, но ще трябва да поставите някои граници между връзката ви и останалите. Въпреки хармонията и възходите, ще има и по-слаби моменти, особено в началото на годината. Въпреки това през следващите 12 месеца ще може да размишлявате и да комуникирате с партньора си по важни въпроси. Внимавайте с емоциите в периодите април-юли и ноември-декември. Тогава може да ви е по-натоварено в служебен план, да сте напрегнати и да нямате много време за любовта. Периодът август-октомври е благоприятен за сключване на брак.

Ако все още не сте намерили своята половинка, вие също имате повод за усмивки. Ще се радвате на обожатели, а след края на лятото имате големи шансове да срещнете своята сродна душа.

Зодия Рак

Ще има както положителни, така и отрицателни моменти, но новата 2020-а ще ви донесе повече поводи за усмивки. Раците ще вземат много важни решения и отговорността им във връзката ще се повиши. Въпреки някои проблеми в първите месеци, в мислите ви ще преобладава позитивното. Тези, които търсят своята половинка, може да се срещнат с човек, който е не само чудесен партньор, но и невероятен приятел.

Спорове не са изключени и то доста сериозни. Много е важно да не оставате нещата да излязат извън контрол, в противен случай рискувате връзката си. Не споделяйте много за любовния си живот и ценете емоциите на любимия човек. Хубави периоди са февруари-май и октомври-декември.

Зодия Лъв

Настъпващата година ще донесе много промени в любовния живот на Лъвовете. Възможни са катаклизми и това може да ви остави недоволни до известна степен. Ще може да намерите любов отвън, само ако успеете да я зародите в себе си, да се научите да обичате първо себе си. Но правете разлика между самоуважението и нарцисизма, особено ако сте във връзка. Намирането на вътрешния мир и получаването на желаното важи и за необвързаните. Не се вкопчвайте в идеята да си намерите половинка. Живейте живота си.

За някои 2020-а ще е година на раздяла, докато за други ще е добра по отношение на романтиката и любовта. Ако имате сериозна връзка, ще имате чудесни мигове с партньора, като по-слаби любовни месеци ще са тези в края на 2020-а.

Зодия Дева

Звездната карта показва, че 2020-а ще бъде благоприятна за тези от вас, които са обвързани. През следващите месеци ще повишите привързаността един към друг с любимия човек. Много неща в комуникацията ви ще се променят. Някои от вас дори може да се преместят да живеят зад граница.

Въпреки това, в средата на годината не са изключени катаклизми. От една страна, тези двойки, които са се разделили, могат да се съберат отново, докато щастливо обвързаните може да стигнат до разрив във връзката, заради спор. Думите, действията, които показват вашата любов са решаващи. Ситуацията винаги може да се омекоти и да стане по-благоприятна. Последните месеци на годината може да завършат с предложение за брак.

Зодия Везни

С безпокойство може да започне новата година за обвързаните представители на зодията. Обърнете внимание на здравето на половинката си. Към края на февруари нещата ще започнат да се нормализират и ще имате възможността да се радвате на красиви и специални моменти заедно. Любимият човек може да получи повишение и това ще зарадва и двама ви. Любовният ви живот ще се развива и романтиката ще ви носи повече вътрешен мир. И все пак, есенните месеци могат да помрачат любовта ви. Ще трябва да бъдете търпеливи и да следвате събитията, докато всичко се нормализира. Внимавайте със споровете.

Грижете се за нуждите на партньора, не забравяйте за милите жестове, изненадите, оставете действията ви да говорят вместо вас. Някои Везни ги очаква предложение за брак.

Зодия Скорпион

Любовният ви живот ще бъде изпълнен с възможности. Необвързаните Скорпиони може да създадат дългосрочни взаимоотношения с някой специален човек, който ще влезе в живота им, а обвързаните да заздравят още повече връзката си. Някои приятелства могат да се превърнат в романтична връзка, но не е изключено да се съберете и с бивш партньор. През първата половина на 2020-а може да сложите край в търсенето на вашата сродна душа.

Няма да липсват трудни за взимане решения. Предизвикателства в любовния живот няма да липсват, особено във времевия период от 13 май до 25 юни. Обмислете внимателно всички плюсове и минуси, преди да направите следващата стъпка. Запазете спокойствие и се уверете, че недоразуменията не причиняват разрив във вашата връзка. Уважавайте и обичайте партньора си.

Зодия Стрелец

Очаква ви добра любовна година. Мирът ще надделее във връзката ви и може да очаквате незабравими моменти с любимия човек. Необвързаните може да се окажат привлечени от приятел и ще разберат, че това привличане не е толкова несподелено, колкото сте мислили.Тези от вас, които имат сериозна връзка, ако уважават и обичат половинката си, ще получат същото в замяна. Хармонията помежду ви ще се усеща силно, а егото ви ще остане на заден план. Някои дори ще се радват на новината за бебе.

Зодия Козирог

2020-а година продължава последователния поток от миналото. Първите няколко месеца ще бъдат вълнуващи, но с течение на времето, рутината на ежедневието може да надделее. Възможно е да се почувствате по-недоволни във всички аспекти от живота ви. Въпреки че ще имате по-слаби моменти в любовта, няма да има твърде голяма пропаст между вас и половинката ви, която да не може да се запълни. Ще започнете да преустройвате връзката си към нещо по-стабилно. Грижете се за здравето на любимия човек, особено в периода април и декември. Някои от вас ще получат или ще предложат брак. Месеците март-юни, ноември и декември, ще ви носят приятни емоции.

Зодия Водолей

Годината в любовен план ще бъде благоприятна с изключение на няколко бурни месеца. Ще бъдете изправени пред предизвикателства от самото начало на 2020-а и някой ще се намеси във взаимоотношенията ви – приятел, познат, роднина, или трети човек. Той или тя може да предизвика проблеми и това да се отрази неблагоприятно на взаимоотношенията ви. Не пазете тайни от партньора си и изразявайте любовта си чрез думите и действията си. Също така не правете нищо, което ще разклати доверието към вас.Януари ще ви е щастлив месец, без значение дали сте обвързани или търсите своята сродна душа. Ако сте необвързани, новата година ще ви предостави много възможности да си намерите партньор.

Зодия Риби

Обвързаните Риби може да преминат през приключения с любимия човек, които са нещо напълно ново за вас. Като цяло, любовният ви живот ще бъде стабилен. Малките романтични жестове един към друг ще спомогнат за задълбочаване и укрепване на връзката ви. Първите месеци на 2020-а може да са малко по-напрегнати, но вие ще преминете силни през тях. Не позволявайте на близки и роднини да влияят на любовния ви живот. Трудностите ще ви сближат с партньора, а с течение на времето нещата ще се хармонизират. Някои Риби може да сключат брак с чужденец.
Самотните ще имат хубав период за нова любов между март и юни. Имате големи шансове да промените социалния си статус от необвързани да станете щастливо влюбени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари