Лошото време продължава и утре

0
Ще остане хладно с минимални температури между 3° и 8°, максимални - между 10° и 15°
Ще остане хладно с минимални температури между 3° и 8°, максимални - между 10° и 15°

През нощта ще е облачно и валежите ще продължат, по-значителни ще са в централните райони на Северна България

Това съобщи за Агенция "Фокус" Боряна Маркова, дежурен синоптик в Нациопналния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Утре облачността ще е значителна и с временни прекъсвания на много места ще продължи да превалява дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Ще остане хладно с минимални температури между 3° и 8°, максимални - между 10° и 15°. Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане близко до средното за месеца.

Над Черноморието ще е облачно, на много места с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 10°-13°. Температурата на морската вода ще е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е облачно с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 2°.

В сряда и четвъртък ще има повече слънце. По-значителни увеличения на облачността ще има в следобедните часове, през първия ден на отделни места, главно в Източна България и планините ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще отслабне и ще стане югозападен. Ще се затопли и максималните температури в четвъртък ще са между 17° и 22°. В петък облачността ще се увеличи и от югозапад ще завали дъжд. Вятърът отново ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще прониква студен въздух.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари