Локо (Русе) би „Кубрат“ с дузпа в добавеното време

0
Измъчихме се с терена на Русенския университет, каза след мача старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов
Измъчихме се с терена на Русенския университет, каза след мача старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов

Локомотив (Русе) стигна до драматична победа срещу „ОФК Кубрат 2016“ в среща от XVIII-ия кръг на Североизточната трета лига. „Железничарите“ се наложиха с 1:0 след гол от дузпа в 92-ата минута на двубоя.

Срещата се проведе на тежкия терен на Русенския университет „Ангел Кънчев“, тъй като другите стадиони в града бяха в режим на поддръжка през този уикенд.

Гостите от Кубрат изиграха целия мач с мисъл за отбрана и се бяха прибрали плътно отзад. Това затрудняваше играчите на Локо (Русе), макар те да положиха много усилия да търсят пролуки в защитния вал на кубратчани.

Все пак логичното се случи с оглед на териториалното и игрово превъзходство и финалният щурм на „железничарите“ в крайна сметка се увенча с успех.

В даденото продължение ветеранът на „Кубрат 2016“ Ивелин Спасов извърши нарушение в наказателното поле срещу Радомир Харалалов. Въпреки протестите на гостите, главният съдия Джунейт Мюмюн от Силистра бе категоричен и посочи бялата точка. Дузпата бе превърната в гол от Мартин Иванов.

„Измъчихме се на този терен. Играем по-техничен футбол, но с толкова неравности по игрището бяхме изключително затруднени да градим атаките си. Гостите се окопаха отзад и затвориха пролуките. През второто полувреме наложих по-агресивна тактика и тя даде резултат едва накрая. Все пак, заслужавахме победата и се радвам, че успяхме да я постигнем“, каза след мача старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

В следващия кръг Локомотив (Русе) ще гостува на „Септември ’98“ в Тервел. Мачът е другата събота, 16 март, от 15:00 часа.

Съставът на Локо (Русе): Радосвет Христов, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Владимир Перчемлиев, Ивайло Иванов, Мерт Хасан, Мартин Недков, Динко Станчев (46′ – Станимир Ангелов), Даниел Костадинов (70′ – Кристиян Атанасов), Дениз Неджмиев, Радомир Хараланов (90’+4′ – Беркан Ибрямов).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари