Липсващо колче в услуга на застрахователи в Русе

6
Липсващото колче е на улица "Славянска"
Липсващото колче е на улица "Славянска" Снимка: И. Кънчев / Facebook

Липсващото колче е на улица "Славянска"

Точно пред офиса на застрахователно дружество "БУЛСТРАД" липсва точно едно колче, поставено след ремонта на улица "Славянска". И за наша изненада, точно там е "кацнал" служебен автомобил на дружеството. По-интерсното е, че пешеходната пътека се явява като вход за това "удобно паркомясто".

БУЛСТРАД e „Застраховател на годината 2021“

"БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" получава най-високото признание "Застраховател на годината" осем пъти. Дружеството е почетно избрано и през 2007, 2008, 2009, 2013, 2017, 2018, 2019 и 2021 година.

Изглежда, че "Най-добрата фирма" има правото да прави каквото си пожелае, а сега очакваме и служителите на "КООРС" да я поздравят с песента на Тони Стораро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Деградирал
    Е сега къде са онея със сините буркани и недоволен поглед,че да ги гепат и да ги мандръцат докато не изкарат пари за нова патрулка и нови полицейски палки,че старите са отишли за вибратори.О да,и йес!Накажи ме,нека ме боли!
  • 30
    1
    Смехурко
    Бедни са горките!Скъпо е паркомястото!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари