Лиляна Павлова показа дома си в Люксембург

0

Бившият ни министър Лиляна Павлова публикува на своя профил в Инстаграм снимки от празненството по случай 13-я рожден ден на дъщеря си

След като европредседателството на България приключи, оглавяващият го министър Лиляна Павлова бе назначена на нов пост. От 1 ноември миналата година тя е вече вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) и е първият човек от България, член на нейния управителен съвет. Престижната финансова институция е базирана в Люксембург, където Павлова замина да живее, пише Ретро.

От снимки в профила на бившата министърка в социалната мрежа Инстаграм става ясно, че там тя обитава спретнато жилище. Преди дни нейната дъщеря София навърши 13 години, а празненството по случай рождения ѝ ден се състояло именно в дома на Павлова в Люксембург. Щерката на вицепрезидента на Европейската инвестиционна банка е успяла да намери много приятели в чуждестранната държава, макар преди майка ѝ да бъде изпратена да работи там, тийнейджърката да посещаваше столично школо. Партито ѝ било уважено от 10-ина най-близки гости, които ѝ поднесли подаръци за чудо и приказ. Майка ѝ пък решила да я изненада, като ѝ спретнала тържествена украса.

Специално за повода тя поръчала десетки балони с надписи „Честит рожден ден“ на английски, както и такива с цифрата 13 – годините, които катеричката ѝ навърши. Тортата пък била на тема морско дъно, тъй като София, макар и на крехка възраст, се занимава с водолазно гмуркане професионално, има костюм и оборудване и вече е имала възможността да разгледа рифовете край Созопол. Рожденият ден на дъщерята на Павлова съвпаднал и с празника на друг член на семейството – тяхното куче Майки. Йоркширският териер също имал специална торта с две свещички отгоре, символизиращи годинките, които навършва.

Бившата министърка Павлова все по-често прави съпричастни последователите си в социалните мрежи с личния си живот, като споделя кадри на сладкишите и ястията, които с дъщеря ѝ приготвят, както и на цветята, които са неизменна част от дома и офиса ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари