Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов показа къде живее

1

Лидерът на „Възраждане“ показа къщата си във Варна и неговата гордост - библиотеката

Преди две години като кандидат за кмет на Варна, лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов живееше в  апартамент в крайния квартал „Кайсиева градина“.

Днес политикът и семейството му са сменили панелното жилище с къща във вилната зона, до село Константиново, разкрива bTV.

Имотът гледа панелните квартали на морския град от южната страна на Варненското езеро.  

Костадинов разказа, че е купил къщата преди около две години с ипотека, която ще изплаща през следващите 27 г. В нея той живее със съпругата си и двете им деца - на 10 и на 18 г. 

„За мое съжаление, аз прекарвам много малка част от времето си тук. В по-голямата част от времето си съм в София. Работя като юрист-консулт. Ако искам да се издържам и едновременно да изпълнявам политическите си ангажименти, заради които страшно много хора са ми гласували доверие, трябва да се раздавам. Страда личния живот. Страда семейството, страдат и децата, разбира се“, разказа лидерът на „Възраждане“.

Споделя, че със съпругата му печелят достатъчно, за да си позволят да плащат ипотечна вноска от около 800 лв. на месец.

Той уточни, че получава възнаграждение от юрист-консулската си дейност и работата като общински съветник.

Допълва, че между изборите тази година е трябвало да се справя и с теч на покрива на дома. „Идваха майстори, всеки обещава, то пак протича. Но най-голямото ми постижение за 2021 г. е, че успях да спра теча“, сподели политикът. 

Костадинов се гордее с библиотеката си в къщата. „Имам и още книги но не ми остава време да ги пренеса всичките тук“, уточнява той.

В навеса в двора показва на екипа ни ценни исторически карти. „Тук си слагам карти, които са доста редки. Това са копия, разбира се, не бих ги оставил навън оригиналите. В никакъв случай. Това са всички граници на България от Освобождението насам“, разказа лидерът на „Възраждане“.

Въпреки политическите си амбиции, Костадинов няма намерение да се премества в столицата.

„Никога няма да се преместя в София. Моят дом е тук, аз си обичам Варна, обичам морето. Това, което ме задушава е, че понякога по 5, по 6 дни трябва да стоя в София и това ме задушава. Не е лош града, не са лоши хората, но не е моят град. Ще се разкъсвам между София и Варна и ще продължавам. Домът ми е тук. В крайна сметка още 25 г. имам ипотека да плащам“, заяви лидерът на „Възраждане“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари