Лепа Брена с мегаконцерт у нас

1

Легендата на балканската музика Лепа Брена подготвя невиждан мегаконцерт на Националния стадион "Васил Левски", научихме от "България Днес".

Любимата изпълнителка на поколения българи разгледа спортното съоръжение, което е силно свързано с нейното минало. Стадионът беше достъпен специално за Брена и никой не можеше да го доближи. Първият й концерт в България е на 24 юли 1990 г. на стадион "Васил Левски", когато каца на терена с хеликоптер пред очите на 100 000 души.

Концертното й турне от същата година включва стадионите на още 15 български града.

Специалната визита на Лепа Брена не е случайна - изпълнителката обмисля догодина да организира мащабен концерт на стадиона и да опита да повтори успеха си преди 27 години. Певицата с усмивка си спомни за изявата в зората на демокрацията и до ден днешен твърди, че това е една от най-емоционалните изяви в живота. Имайки предвид популярността й, нищо чудно спортното съоръжение да бъде препълнено от хора, които искат да я видят и чуят на живо.

Нещо повече - разходката на Лепа Брена по зеления килим беше запечатана от камери. Кадрите ще бъдат използвани за автобиографичния филм на музикалната легенда.

Над 5000 души от всички краища на страната тръпнат в очакване да видят своята любимка на живо утре вечер в зала "Колодрум" в Пловдив. Месеци по-рано феновете на певицата от далечните места на България побързаха да резервират автобусните си билети, за да не се окаже, че няма с какво да отидат до Пловдив и да видят на живо сръбската музикална легенда. В града по тепетата мегазвездата ще представи пред българската публика уникален спектакъл за първи път.

Самата Лепa признава, че за нея България има специално място в сърцето й. За това певицата избра през 2017 г. да направи концерта си в сърцето на България - Пловдив. Фенове на Лепа Брена от Видин, Русе, Варна, Хасково, Сандански, Самоков, София, Пловдив и много други райони от България ще пеят и танцуват заедно с балканската звезда. Обичаните от цяла България родни изпълнителки Рени и Камелия също ще зарадват публиката с големите си хитове през годините. Билетите са почти разпродадени и има останали единични бройки.

Юголегендата пристига у нас днес и ще отпътува обратно за Белград в края на седмицата.

 

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари