Лена Бориславова завежда дело за клевета срещу сценаристите на Слави Трифонов

2
Бившият началник на предишния редовен кабинет "Петков" се закани и на "мними обществени говорители и жълти медийни бухалки"
Бившият началник на предишния редовен кабинет "Петков" се закани и на "мними обществени говорители и жълти медийни бухалки" Снимка: Личен архив

Бившият началник на предишния редовен кабинет "Петков" се закани и на "мними обществени говорители и жълти медийни бухалки"

Бившият началник на предишния редовен кабинет "Петков" обяви, че внася в Софийския градски съд искова искова молба за клевета и уронване на името ѝ. Това заяви самата тя в своя Facebook профил.

"След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки", съобщи още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    Разгеле
    Айде де сети те той вече нова песен ти написа ти чак сега ще го съдиш.Той има пари давай успех
  • 3
    5
    доктора
    става за бой по дупето май
  • 0
    4
    wtf
    Не съм гласоподавател на ПП, ама тия коментиращите преди мене мога ги определя само с една единствена дума - БОКЛУЦИ! Какво недостойно е показала, бе боклуци? Какви обарвания видяхте в това супер тъмно видео, на стълбището? Всичко което виждате е плод на вашето въображение май май. Я хубаво го вижте видеото! Ми то мнението ви е базирано на фантазиите и манипулациите на учиндолския боклук. Не се изненадвам де! Народ който избира в продължение на 12 години треторазрядна сикаджийска мутра да го управлява няма как да ме изненада с простотията си.
  • -1
    3
    Много ядосан
    Ама мойта трътка ли "щипаха" по стълбищата и къде ли не ?? Вместо да се скрие в дън земя , като охлювче пак си показва рогцата и се вре се напред да е !! Безскрупулна и нагла !!
  • 6
    2
    Egal
    То колкото човек сам може да си урони името, никой друг не може да му го причини. Днешните жени (и мъже) живеят недостойно, но иначе искат признание като да са най-порядъчните и целомъдрени хора на света. Е, няма как да стане.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари