Лена Бориславова няма да е в листите на ПП, за да не "отклонява вниманието"

0
Да се занимаваш с политика в България има своята цена
Да се занимаваш с политика в България има своята цена Снимка: Булфото / архив

Да се занимаваш с политика в България има своята цена

"Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи", написа днес Лена Борислава, която беше началник на кабинета на министър-председателя в мандата на Кирил Петков.

"Дойде моментът да споделя причините за това. През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично.

Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел.

Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно.

Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем шанс да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и сега.", написа тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Време му е!
    Попитали Петков : -Не се ли страхувате, че тази зима ще сме на студено? -Аз лично повече се страхувам да не съм на топло.
  • 5
    4
    До 2
    До 2: Каква вървежна, цялото и тяло е в татуировки като оная полицайка - гнусота!
  • 5
    3
    ...
    жив разкол сред мошениците ! първата дама на кабинета дава назад и отказва да се кандидатира отново. на никой не му прави впечатление обаче.
  • 3
    2
    русенец
    Млада е, вървежна е! Все в нечие меню ще попадне! Може би е усетила, че бърборковците приключиха.:)
  • 4
    1
    sKKk
    В листите може и да не е, но ще е край парапета и в чаршафите на американски представител!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари