Лена Бориславова: Не сме съгласували с никое посолство предложения за нито една от службите

0
Няма да допуснем никой да повлияе на нашето силно желание за реформа и за съставяне на редовно правителство
Няма да допуснем никой да повлияе на нашето силно желание за реформа и за съставяне на редовно правителство

Няма да допуснем никой да повлияе на нашето силно желание за реформа и за съставяне на редовно правителство

Националната сигурност е българска отговорност и важна част от българския суверенитет. Това написа Лена Бориславова от ПП във Facebook. Публикуваме останалата част от текста без редакторска намеса:

Никоя друга държава не може да ни влияе какъв избор ще направим при бъдещите реформи. Открито заявяваме, че за всеки кандидат, който ще предложим за бъдещи назначения в службите, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от престъпна група в България и Европа, както и че не е бил агент на вражеска държава или на държавна сигурност.

Не сме съгласували с никое посолство предложения за нито една от службите до този момент, но при крайните назначения и като част от законовите процедури се информират партньорските служби в рамките на задълженията ни като членове на европейския съюз и НАТО (и за да могат да имат достъп до информация). Няма да допуснем никой да повлияе на нашето силно желание за реформа на службите и за съставяне на редовно правителство, което да освободи ръководството на българските служби от дългогодишни зависимости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    123
    Недей лъга минетчийко опозорена.
  • 6
    2
    Тъй, тъй,
    Права си, не сте съгласували НИЩО с никое посолство, НАРЕДИЛИ са ви от едно посолство какво и как да направите!
  • 5
    1
    Русенец
    Дааа ве мустак! Се празня в простата ти слива!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари