Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Лекарите забогатяват от болката на българина, а Здравната каса пищи, че няма пари!

3
В зората на демокрацията в Конституцията имаше текст според който Здравеопазването е безплатно,но този текст е променен умишлено
В зората на демокрацията в Конституцията имаше текст според който Здравеопазването е безплатно,но този текст е променен умишлено Снимка: БНР / Архив

2000 г е създадена НЗОК която оперира с парите предоставени и от вноските на работещите и трансфери от бюджета средства, за да функционира Здравната система.

Не съм специалист в областта,но това което наблюдавам е че съществува свързаност на звената.

Т.е като се започне от личния лекар та се достигне до погребалните агенти, защото квалифицирана болнична помощ се осъществява само когато пациентът си заплати, а противен случай се оставя на произвола. А ръководителите на здравните заведения са политически  обвързани.Ето един пример Майчин  дом в София или Първа Акушеро-гинекологична болница директорите са назначени от политическа партия, а и не само при тях Нещо друго, болничните заведения обикновено изписват пациентите в предсмъртно състояние, а там където има родилни отделения - починалите новородени се квалифицират като биологичен отпадък.Гадно е наистина.

В началото,в зората на демокрацията, в Конституцията имаше текст, според който Здравеопазването е безплатно, но този текст е променен умишлено. Лекарите забогатяват от болката на българина,а Здравната каса пищи че няма пари, но няма защото пациентите умират, а ако пък са пенсионери се увеличава икономията на фонд Пенсии в НОИ.

Сатанинска работа.

Автор: Валентин
(Автор: Валентин - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари