КЗП: Цените на бензина и олиото се успокояват

0
От Комисията призовават потребителите да пазаруват разумно и да не се презапасяват
От Комисията призовават потребителите да пазаруват разумно и да не се презапасяват Снимка: iStock

От Комисията призовават потребителите да пазаруват разумно и да не се презапасяват

От Комисията за защита на потребителите съобщават, че след извършени проверки по бензиностанции както и по магазините във връзка с олиото, цените са се успокоили и призовават потребителите да пазаруват разумно и да не се презапасяват.

От Комисията уточняват че след създалата се на 2 и 3 март суматоха с високите цени на горивата на някои бензиностанции и последвалите проверки, цените бързо са се върнали на нивата отпреди това. Днес цените и при олиото вече са се успокоили.

Установено е безспорно, че няма дефицит на стоки.

Затова нека хората да запазят потребителско хладнокръвие, да пазаруват разумно и да не бързат да се презапасяват, препоръчват от КЗП.

Когато се презапасяваме с някакви продукти на промоция, това невинаги означава, че пазаруваме разумно, напомнят от комисията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Който и да е
    Това след срещата на Киро с Бойко ли е?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари