Кьовеши върна на Гешев калинките и корумпетата!

9
Силен знак към управляващата българска мафия какво ги чака
Силен знак към управляващата българска мафия какво ги чака Снимка: Христо Комарницки

Силен знак към управляващата българска мафия какво ги чака

От кабинета на европейският главен прокурор, Лаура Кьовеши, обявиха, че не приемат седем от десетте български кандидатури за делегирани европрокурори. Може би Борисов, Пеевски и Гешев си мислят, че могат да пробутват номерата и каскетите си на Кьовеши, както при Юнкер, но не им се получи, пишат в сайта на ГД БОЕЦ.

През февруари в България бе проведен конкурс за делегирани европрокурори. Традиционно непрозрачно и без яснота по критериите и тн. Задачата на Гешев бе да пробута на Кьовеши верни, удобни и послушни хора, които от една страна да пазят господарите и от друга да подават информация за разследванията на Европрокуратурата. Ама номерът не мина.

Това не е добър знак. Когато искаме допълнителна информация, това не е, защото някой недостатъчно добре си е попълнил автобиографичните данни, или не му е ясно мотивационното писмо. Това е ясен знак, че не сме доволни от предложените кандидатури” – коментара на шефа на кабинета на Лаура Кьовеши.

Един от примерите за слабост на българските кандидати е, че част от тях са следователи, а те не пледират в съда.

Припомняме ви, че Иван Гешев е прокурор, но няма внесен нито един обвинителен акт и никога не е пледирал в съда, само споразумения е сключвал. Такава е българската действителност, някои от следователите са по опитни от много безгръбначни прокурори. Друга забележка на европрокуратуарата към напи кандидати е, че нямат опит в наказателните производства бидейки съдии по граждански дела. БОЕЦ отново припомняме, че за България това не е проблем, предишният главен прокурор, Цацаров, беше съдия, което не е проблем за Пеевски, Доган и Борисов, те си го харесваха.

Кьовеши обаче държи на професионализъм и независимост! Силен знак към управляващата българска мафия какво ги чака. Три от сигналите на БОЕЦ до Брюксел също са в вниманието на Кьовеши и нейният екип и очакваме развитие!

Успех на Европейската прокуратура! Битката продължава!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари