Куче се заклещи в бронята на автомобил

0
Блъснато куче се вози 25 км в бронята на кола
Блъснато куче се вози 25 км в бронята на кола

Куче се заклещи в бронята на автомобила, който го блъсна, и прекара в капана 45 минути преди шофьорката да разбере какво се е случило, съобщава WNYT.

16-килограмовата Коко от породата шиба ину тичала по улица недалеч от дома на стопаните си в гр. Олбъни, щата Ню Йорк, когато я помел сребрист Chevrolet, но жената зад волана изобщо не усетила, пише Факти.бг.

"Мярнах нещо на пътя, но помисли, че е топка или някакво дребно животно. Слязох да проверя, но след като видях, че няма сериозни щети, продължих. Не можех да допусна, че кучето се е завряло толкова дълбоко в бронята", разказва шофьорката.

След 25 км тя пристигнала в съседния гр. Ротердам, закъдето била тръгнала. Едва тогава чула някакви звуци и спряла, за да погледне отново предницата на колата, и видяла Коко зад изпотрошената решетка под бронята.

Жената веднага се свързала с ветеринарна клиника и повикала лекари. Според тях Коко е извадила огромен късмет да се отърве само със счупена предна лапа. Обикновено подобни инциденти имали фатален край за блъснатото животно.

Полицията успяла да издири собствениците на Коко. Тя се чувства добре след преживения ужас, но ѝ предстоят няколко операции, за да се възстанови напълно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари