Кубрат Пулев изпрати въздушни целувки и заяви: Ще бъда световен шампион

1
Кобрата показа, че вече си е взел поука и не целуна журналистката
Кобрата показа, че вече си е взел поука и не целуна журналистката

Кубрат Пулев смята, че превъзхожда Анди Руис.

Кубрат Пулев е готов да стане световен шампион в тежката категория! Това заяви българският боксьор в специално интервю пред красивата американска репортерка Хелън Йее. Кобрата показа, че вече си е взел поука и не целуна журналистката. Вместо това Кубрат се засмя и заложи на сигурното, изпращайки само въздушни целувки.

Боксовите права на Кобрата бяха възстановени в понеделник, като за българина това представляваше една дълга битка. Лицензът на Пулев бе отнет заради една целувка, която той отправи към репортерката Дженифър Равало след победата си над Богдан Дину в Коста Меса (23 март). Кралицата на голото суши, както е позната Равало отвъд океана, първоначално не показа с нищо, че действията на Кобрата са били неприятни за нея. Впоследствие обаче се оплака от сексуален тормоз и нае прочутата адвокатка Глория Олред. Все пак всичко завърши добре за Пулев. Скандалът помогна и за популярността на претендента за световната титла.

"Не, забрави, никакъв шанс да те целуна. Разбрах, че повече не трябва да правя това, защото другите хора вероятно не разбират моите шеги. Така че няма да го правя никога повече. Ако някой иска да ме целуне, няма проблем, но аз няма да целувам никого, каза с усмивка Кобрата. - Научих, че първо трябва да питам и да действам, когато хората кажат "ОК". Мога да изпратя само въздушна целувка, но не и истинска", започна Пулев пред Хелън Йее, която също се оказа косвено засегната, тъй като феновете я объркаха с Джени Суши и получи куп неприятни съобщения в социалните мрежи.

"Готов съм да се бия за световната титла. Всеки ден съм в залата. Не тренирам много здраво, но тренирам добре и чакам този мач. Аз съм официален претендент на IBF от година и половина и мисля, че сега е моментът, може би директно с Анди Руис, защото аз съм претендентът"

"Руис е много, много добър боец - силен, много бърз, но аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм да се бия и искам да се бия за този колан. Подготвен съм много добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда световен шампион", заяви с увереност Кобрата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари