Кражба от апартамент в квартал "Дружба"

1
Полицията разследва три сигнала за кражби
Полицията разследва три сигнала за кражби

Полицията разследва три сигнала за кражби.

Служители на Първо РУ изясняват сигнал за домова кражба в Русе. На 8 февруари в Първо РУ е постъпило обаждане от стопанин на апартамент на улица "Христо Ясенов" в град Русе, че в дома му е било проникнато чрез взлом на патрона на входната врата и липсва къртач на стойност за около 100 лева.

От полицията е извършен оглед на адреса. Сигналът е регистриран и е започнато разследване в хода на образувано досъдебно производство за престъпление.

На 9 февруари в Първо РУ е постъпил сигнал за взломна кражба от търговски обект на улица "Никола Й. Вапцаров" в Русе, където е било проникнато след взлом на ПВЦ прозорец. Според заявеното от обекта липсвали монети и цигари, но предстои уточняване на точната стойност на нанесената щета. Сигналът е документиран от органите на реда, като е започнато разследване по образувано досъдебно производство за престъпление.

Служители на Второ РУ са започнали разследване по сигнал за взлом и кражба от гараж в русенския квартал „Чародейка“, постъпил на 9 февруари. Според заявеното от потърпевшия стопанин, липсвали различни инструменти на стойност за над 600 лева. Сигналът е документиран и по него е образувано дознание за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари