Кражба на бордюри в квартал "Родина"

16
Явно моралът и скрупулите на хората са отдавна в историята
Явно моралът и скрупулите на хората са отдавна в историята

Хората спокойно си вземат от строителните материали, оставени безпризорно на улицата.

На много места в Русе има оставен палети с бетонови изделия, подготвени за ремонт на тротоарите. Изглежда, че това е магнит за хората, които не обичат да се прибират с празни ръце вкъщи. 

Охранителна камера на жилищен блок "Автоимпекс 2" в квартал "Родина" е заснела двама човека, които посред бял ден и без притеснение, да отмъкват бетонни изделия. 

Асен Неделчев изпрати до редакцията на Dunavmost кадри от охранителната камера, на които ясно могат да бъдат разпознати крадците. Г-н Неделчев не се е обърнал към полицията, защото не вярва, че ще образува преписка за някакви бордюрчета.

"Предавам това видео на Дунавмост, с надеждата, тези наглеци да се разпознаят в него и да се ЗАСРАМЯТ от себе си.

Едва ли полицията ще образува преписки за някакви бордюрчета, за това не съм се обръщал към тях. При значително ромско присъствие в квартала, един ром не е докоснал строителните материали захвърлени от няколко седмици насам. Крадецът с колелото обикаля по всички палети наоколо и си "кълве" по 1-2 бордюрчета. А до три палета, извън полезрението на видеонаблюдението, преди дни видях бял автомобил Ауди 80, който направо си товареше материали в багажника, на едро.

В началото не се усъмних, че краде, защото беше посред бял ден и прекалено очевидно, но явно моралът и скрупулите на хората са отдавна в историята.", възмущава се г-н Неделчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари