Красимира и Димитър от "Фермата" се ожениха

14

Красимира Цочева и Димитър Калайджиев очакват своя син през лятото

Сватбата бе в камерен състав. С двама свидетели, родителите и децата ни Даниел на 8 години и Лилиан на 5 години. Роклята ми е от верига магазини за втора употреба, но е нова. Пазарувам дрехите си предимно от такива места“, сподели красивата булка, като добави, че през лятото чакат син, предаде LADYZONE.

Припомняме, че Краси и Митко се запознаха във "Фермата 5" и любовта им пламна пред очите на милиони телевизионни зрители. Тогава тя събра смелост и в ефир, в открито писмо, призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна.

В началото на годината Краси и Митко споделиха за развитието на връзката си, за това как нейният син и неговата дъщеря са се адаптирали към новата семейна среда.„Имахме някои сътресения. Беше си трудно, извън риалитито нещата не са толкова лесни. Трябваше да израснем заедно, да изградим партньорство“ – признаха те.

„Трябваше да свикна с неговото темпо на живот“ – каза Красимира, а Димитър добави: „Аз ѝ дадох стимул, надъхах я, а тя ми намаза с мехлем душичката, балансира ме, даде ми мир“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари