Красен Кралев: България ще продължи по стабилния път на просперитета

0
"Номиниран съм за включване в листите от своите съграждани във Варна и от структурите на ГЕРБ в Русе" вълнува се министърът
"Номиниран съм за включване в листите от своите съграждани във Варна и от структурите на ГЕРБ в Русе" вълнува се министърът Видео: БНТ

“Във всяко едно населено място има по няколко построени или обновени обекта, които са били жизнено необходими на хората. Това е нашата визитна картичка, нашата гаранция за това, че България ще продължи по стабилния път на просперитета, който има през последните години”.

Това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на гостуването си в предаването на БНТ “Още от деня”.

Красен Кралев е номиниран  във Варна и в Русе за изборните листи на ГЕРБ на предстоящите избори. Очаква се решението на Изпълнителната комисия и на ръководството на партията за подреждане на листите. 

"При всички случаи това ще е огромна чест за мен да мога да защитя пряко политиките, които сме изповядвали през последните години. Навсякъде ще излезем единни и по-сплотени от всякога", подчерта Красен Кралев, който е член на ГЕРБ от няколко години. 

Преодолени са противоречията по места, всички структури на ГЕРБ работят по предизборната кампания.

"Най-важното на тези избори е европейският път за развитие на България, който е олицетворяван от ГЕРБ и от нашите политически партньори", заяви Кралев.

Вижте цялото интервю във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари