Крадец отключи врата на апартамент с подръчни материали

0
Видеокамери във входа са заснели действията на мъжа
Видеокамери във входа са заснели действията на мъжа Видео: NOVA

Видеокамери във входа са заснели действията на мъжа

Камери заснеха нагла кражба в жилищна сграда в София. На видеозапис се вижда мъж, който опитва с най-различни инструменти да отвори вратата на едно от помещенията. Накрая успява и влиза.

В събота телефона ми индикира, че има движение във входа. Видях, че някакъв човек се опитва да влезе. Има микрофон и го попитах какво прави, той отвърна „каквото си искам”. Дадох лицето в полицията. И преди е имало кражби в сградата. За това сложихме камери и следим всичко”, разказа домоуправителят Калоян Бушев в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

Става въпрос за аматьорско, но успешно проникване в сграда. Мъжът дори няма ръкавици. Ако беше професионалист, щеше да заглуши интернет връзката, да спре алармата, тока. По време на летните отпуски и коледните празници често има подобни кражби. Има поне 5-6 големи групи, които действат на територията на София, коментира криминалистът Иван Савов. Той призова да не споделяме в социалните мрежи, когато пътуваме и оставяме дома си без надзор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари