Костадин Костадинов: Време да почнем да се държим като свободна и независима държава

3
Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване на лева, написа във фейсбук Костадин Костадинов
Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване на лева, написа във фейсбук Костадин Костадинов Снимка: Facebook

Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване на лева, написа във фейсбук Костадин Костадинов

"Вчера на пресконференция на Възраждане, на която обявихме, че до момента сме събрали 247 000 подписа за провеждане на референдум за запазване на българския лев, призовахме българското правителство да не изпраща искане за конвергентен доклад към ръководството на еврозоната.

Мотивирахме се с факта, че с темповете, с които събираме подписи, до 10 април (когато е края на срока) ще сме събрали между 550 000 и 600 000 подписа и референдумът ще е станал задължителен. Това, на свой ред, ще обезсмисли подобен ход на правителството, преди да се е произнесъл българският народ.

Току що на специален брифинг Министерството на финансите обяви, че се отказва да подава искане за конвергентен доклад - само ден след нашата пресконференция вчера! Това означава, че влизането на България в еврозоната няма да стане на 1 януари 2024 г., както беше предвидено. Приветстваме тази проява на здрав разум от страна на правителството и демонстрираното уважение към волята на стотици хиляди българи, които се подписаха и продължават да се подписват в подписката за референдума.

Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване на лева и финансовата независимост на България! Ще победим и в останалите - ще съберем половин милион подписа, ще свикаме референдум и ще го спечелим!

Днес българският народ направи важна крачка по пътя към свободата! Крайно време е да стане ясно, че ние българите можем да казваме и НЕ, когато нещо не е в наш интерес. Време е да почнем да бъдем питани! Време да почнем да се държим като свободна и независима държава! Време ни е за Възраждане!”, коментира Костадин Костадинов в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    ...
    Свободна? Независима? Държава, като България, дето 8-те и изтребителя са морално остарели и в същото време още не са произведени, та се налага „съюзници“ да ни пазят небето. Тоя съвсем е изперкал. Както и всичките овце, дето са тръгнали след него. Новият „месия“, 6-то поколение.
  • -2
    6
    ...
    Блъскай напред Костадине. Ние ще подпираме зад теб. Само ти остана нормален. На изборите ти водя една камара народ. Успех !
  • 0
    5
    Само така!
    Дерзай, Коце, с теб сме! От мен, семейството ми и приятелите ми имаш няколко гласа! Че ни писна от американски и €вропедерастки ценности!
  • 3
    4
    Песимист
    Явно Коце е изнервен от социологическите проучвания,че няма да е първа политическа сила,както твърдеше,а неточностите никой не обича..
  • 0
    3
    До 2
    Подкрепям те,но това което искаш да чуеш,няма да стане.Целта е да сме зависими отново и отново...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари