Костадин Костадинов се усъмни, че тестът на Никола Минчев е фалшификат

1
Председателят на "Възраждане" изказа съмнение относно автентичността на документа
Председателят на "Възраждане" изказа съмнение относно автентичността на документа Снимка: Фейсбук

Председателят на "Възраждане" изказа съмнение относно автентичността на документа

По-рано днес председателят на НС Никола Минчева публикува информация за положителен тест за Ковид-19, което провокира коментар от страна на Костадинов Костадинов.

Ето какво пише той:

"Поисках от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на ковид-19. Днес той най-накрая е благоволил да го направи. Това е снимката от неговия личен профил. Две неща обаче са притеснителни:

1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, а не час на отпечатване, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.

3. Ако това не е часът на теста, а някакъв друг час, остава отворен въпроса кога точно е направен този тест? При условие, че КСНС приключи в 20 ч., а първата новина за това, че Минчев има ковид, е в 20.23 (във вести.бг), тестът би трябвало да е направен за около 23 минути в извънработно време. Не че е невъзможно на теория, но на практика е много трудно осъществимо.

За мен въпросите след показаният от Минчев текст станаха още повече. За сравнение показвам моя тест от вчера, за да стане ясно как изглежда един истински лабораторен документ. Когато моят домашен арест, наречен карантина, свърши, ще му задам тези въпроси лично и публично. Надявам се тогава да изясним всички неясноти.

А иначе да е жив и здрав човека, както и близките му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари