Костадин Костадинов: Призоваваме Кирил Петков моментално да напусне страната

6
Очевидно е, че нашият министър-председател е опасен за българската национална сигурност и трябва да се постави под запрещение, заяви лидерът на Възраждане
Очевидно е, че нашият министър-председател е опасен за българската национална сигурност и трябва да се постави под запрещение, заяви лидерът на Възраждане Снимка: БГНЕС

Според него министър-председателят е опасен за българската национална сигурност

"Очевидно е, че нашият министър-председател е опасен за българската национална сигурност и трябва да се постави под запрещение.” Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов от кулоарите на парламента. Поводът е обявяването от Петков, че България години 70 руски дипломати.

Костадинов обяви, че призовава Кирил Петков "моментално да напусне страната".

По думите му целта на това "неадекватно изцяло и в интерес на американското посолство решение е да се скъсат отношенията с Русия."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ти
    Коцето откачи напълно !Нека подкрепящите го ченгета ,най после да разберат за какъв луд човек гласуват !
  • 2
    1
    daskal
    Ами ако ти напуснеш страната - къде ще отидеш? В Русия или там където би отишъл Петков? Мога да се басирам какво ще избереш.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари