Костадин Костадинов: България е суровинен придатък за Европейския съюз

0
Българският национален интерес е да не влизаме в Еврозоната, категоричен е Костадинов
Българският национален интерес е да не влизаме в Еврозоната, категоричен е Костадинов Видео: Tribune.bg

Българският национален интерес е да не влизаме в Еврозоната, категоричен е Костадинов

България е територия буфер, който трябва да бъде изсмукан. Буфер, който трябва да бъде изсмукан като финанси и население, за да може най-добрата част от населението да бъде изсмукано от европейския пазар. Изсмукване на българските природни ресурси, това заявиха от "Възраждане" на брифинг в Народното събрание.

"България е един суровинен придатък за Европейския съюз, но не му е приложено да влезем там, където са всички. Решението на Нидерландия отново затвърждава нашия скептицизъм за членството ни в Европейския съюз", категоричен бе Костадин Костадинов.

Най-голямата опасност за националната сигурност са чуждите агенти, които настояват, че България е преуспяла, влизайки в Европейския съюз. Въпросът е дали няма да се превърнем в малцинство в собствената си държава.

Българският национален интерес е да не влизаме в Еврозоната, категоричен бе Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Коце
    ако сме суровинен придатък на Евразия,по добре ли ще бъдем?А националния интерес на България защо ти го определяш и налагаш?
  • 2
    2
    Хубавото на ВЪЗРАЖДАНЕ
    е , че харесват единствено само себе си ! Преди да стане гражданин на България партиен член на ВЪЗРАЖДАНЕ се изисква рентгенова снимка на главата и мозъка. Костадинов лично преглеждал снимката и одобрявали за членове само такива , които били с два мозъка ! Да знаете !
  • 5
    1
    Дамммм,
    Точно така, Коце, кажи им го на измекярите, които гледат само собствената си финансова облага!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари