Кошмарът на Русе може да отнесе главата на Пенчо Милков

11

Русе е напълно разкопан, благодарение на фирмите, които обслужват ВиК - Русе

Русенци станаха пленници на ударното усвояване на европейски средства, което доведе до пълен хаос в "Града на свободния дух". Почти не остана улица, която да не е разкопана, което доведе до много тежките условия за шофьорите и гражданите на града. Ремонтите и асфалтирането са изключително некачествени и некоординирани, въпреки че се усвояват над 130 милиона лева.

Павлина Тодорова споделя в пред Dunavmost, че е подала сигнал за структурата на тротоар на улица "Муткурова" 40 в Русе преди три години, но все още не е получила никакъв отговор или резултат от местната администрация. Това е ясен знак, че Милков неглижира проблемите на русенци.

"Минаха 3 години, откакто подадох сигнал към вас за структурата на тротоар на ул Муткурова - 40 в Русе. И до днес очаквам някой да подаде обратна връзка или да се видят някакви положителни резултати.

За да припомня, моля, вижте приложени имейлите ми към вас.

Какво направихте до сега?!...

Към днешна дата е направен репортаж, вижте снимките по-долу, за да ви стане ясно в какво състояние е все още този тротоар... Ще е добре да го гледате и вие!!!

Благодаря за мълчанието, както винаги!", пише г-жа Тодорова.

[ Писмо на Павлина Тодорова ] | [ Писмо на Павлина Тодорова ] | [ Писмо на Павлина Тодорова ]

Настоящата ситуация в Русе изисква незабавни действия и ангажимент от страна на кметът Пенчо Милков. Гражданите имат право на добро качество на живот и ефективна комуникация с местните власти. С новите избори на хоризонта, Пенчо Милков трябва да докаже, че може да отговори на нуждите на гражданите и да предприеме решителни стъпки за преодоляване на проблемите с инфраструктурата на града. Ако не успее да гарантира нужните подобрения и отговорност, той рискува да загуби доверието на русенци в предстоящите местни избори.

Все пак Пенчо Милков има възможността да промени ситуацията и да докаже, че е кмет, който може да управлява Русе с повече грижа и внимание. За да направи това, той трябва да представи план за решаване на текущите проблеми, като се фокусира върху координиране на ремонтите, подобряване на качеството на работата и гарантиране на ефективен контрол над изпълнителите. Също така, е от съществено значение да установи по-добра комуникация с гражданите и да се стреми към по-голяма прозрачност и отговорност.

В крайна сметка, Русе заслужава кмет, който ще работи упорито за да подобри условията на живот и да се заеме с проблемите в града. Ако Пенчо Милков не успее да се справи с тези предизвикателства, гражданите имат право да изберат ново ръководство, което ще се погрижи по-добре за тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    41
    Никола Стоянов
    Защо трезво никой не мисли? Да твърдиш,че щом били разкопани много улици, а и чрез европейски средства,а не от парите които цял живот и до сега ги няма у България, да е било нещо лошо, може да го прави според мен само който не може да се лиши от нещо, за да постигне Много повече отколкото като не се лиши от него и то за кратко в сравнение,ако трябва по една улица,участък само да се ремонтира, защото,ако сега за една година са двадесет улици,то все едно да твърдят,че искат двадесет години в града да има винаги по една улица разкопана. Е,е? Аз не толерирам нито червени нито сини и т.н.,а здравия разум. Не правете повече показност на вашите нелогични мисли и твърдения с цел да оплювате някого щото не е от "вашите". Това е най-доброто за всички,а с такива твърдения да се опитвате да го оплювате е пародия.
  • 5
    40
    Русенец
    Ама робът не може да има претенции и изисквания. Ще търпите, ще чупите колите в дупките, ще " висите" в задръствания на бул България и ще си плащате данъците! А поредните вярващи, че ние сме виновни, нека се замислят кой е успял да промени нещо в територията. Щом Д.Атанасова лично похвали кмета за това, че Русе не може да взема пари от Дунав мост, какво да кажа. Като така не може, да кажат как може ама няма кой.
  • 7
    39
    LOL
    daskale, хем си прав, хем не си. Вярно е, че кмета е последна дупка на кавала, НО гражданите на град Русе са го избрали на този пост за да им защитава здравето и интересите. Директорът на ВиК-то не е изборна длъжност и подлежи на контрол от кмета! Като важно допълнение може да споменем, че предизборните обещания на Пенчо не включваха разкопаване и мизерия в целият град, а точно обратното - чист въздух и чиста среда. По време на въпросните ремонти кмета не наложи контрол над абсолютно нищо, няма контрол на запрашаването при разкопаването на улиците, няма контрол на движението, няма да коментирам контрола над качеството на работата. Най-малкото това е нещо задължително, да се измиват улиците покрай всяко разкопаване за да се предотврати вдигането на огромни канцерогенни облаци от прах!
  • 14
    38
    мм
    аз се чудя все Пенчо ги запложда него няма ли кой смелчага да го изплющи този житен бегач попиля града!
  • 10
    37
    Трезво мислещ
    Всички вие, които мърморите сега сами сте си виновни, кой заради това, че е гласувал за него, кой заради това, че изобщо не е излязъл да гласува, а сте най виновни заради това, че стоите и търпите не само кметските своеволия, но и тези на ниво правителства, които се изредиха вече 33 години и правиха безобразия. Щом търпите всичко това си заслужавате съдбата и не ми е жал за вас. ЯВНО ДОРИ КОГАТО ПРОПАДНЕ И ФАЛИРА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ПАК ЩЕ СИ ТРАЕТЕ ПО КЪЩИТЕ И САМО ЩЕ НЕДОВОЛСТВАТЕ ПО ФОРУМИТЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ. Вие сте достойни само за съжаление и нищо повече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари