Коронакризата уби проституцията! „Нощните пеперуди" живеят от спестявания

1
в много страни от Европа все още на  „нощните пеперуди“ не е позволено да работят
в много страни от Европа все още на „нощните пеперуди“ не е позволено да работят

В условията на пандемия бордеите и другите места за проституция се разглеждат като източници на коронавирусна инфекция, отбелязва Glas.bg

В тази връзка в много страни от Европа все още на т.нар. „нощните пеперуди“ не е позволено да ходят на работа, а те от своя страна страдат от липса на средства.

Продължаващите защитни мерки застрашават съществуването на проститутките в Германия. По повод на Международния ден на секс работниците, браншът иска да започне кампания, за да насочи вниманието към трудната ситуация в страната.

Проститутката Джоузеф Нереус (34 г.) от Хамбург не работи от два месеца и половина. За "нощната пеперуда", както тя нарича себе си, това означава пълен икономически крах. Жената седи без работа и без пари.

Загубих доходите си. В момента живея от основни спестявания за издръжка и пенсиониране “, казва Джоузеф.

Обикновено Джоузеф получава доходи, достатъчни за наемане на едностаен апартамент в Хамбург. За да остане "в играта", тя записва еротични видеоклипове за своите редовни клиенти:

„Това не компенсира финансовите ми загуби, но трябва поне да направя нещо. Страхувам се, че никога няма да успея да се върна на работа. Мнозина казват, че коронавирусът е убил секс индустрията."

Федералната асоциация на сексуалните работници BesD вече разработи хигиенна концепция за сексуални услуги, въпреки риска от коронавирусна инфекция. Ключови точки: без орален секс, прегръдки и целувки, плюс защитни маски.

Разбира се, тези правила ще донесат известен дискомфорт, но е по-добре от нищо. Страхувам се, че ще остана без пари и апартамент “, казва Джоузеф.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари