Корнелия Нинова: Трябва да се наложи таван на цените на храните

1
Мерките на правителството няма да свършат работа, написа още във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова
Мерките на правителството няма да свършат работа, написа още във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова Снимка: БГНЕС

Мерките на правителството няма да свършат работа, написа още във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова

"Трябва да се наложи таван на цените на храните.

Мерките за намаляване на цените на храните, обявени от служебния кабинет няма да свършат работа. Решението е таван на цените на продуктите от потребителската кошница.

В цената да се включат разходи за производство, транспорт и 10% печалба.

Всичко друго отгоре е спекула. Спекулата не се бори с информационен сайт, а със здрава ръка. Вижте какво направи гръцкото правителство. Сложи таван на цените по описания по-горе начин. Който ги наруши му се отнема лиценза и разрешителните за производство и търговия . Резултатът там е налице."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Чакай, чакай
    По лекичко с тавана на цените щото след като сложим такъв на хранителните продукти, ще трябва да сложим и таван на цените на медицинските изделия /примерно/. Да видим как един сърдечен стенд от 100 лева става 1500 лева доплащане от болния или как тазобедрена протеза за 700 лева става 6000 лева. Ама тогава отпора от мафията в бели престилки ще те помете Нинова. Най лесно е да удариш кварталната бакалийница, на която тока и преди 3 години е бил 600 лева, а сега е 3 500 лева.
  • 6
    2
    емо
    трябва да има държавна верига и да регулира пазара,та въпросните вериги да го видя тогава цените им къкви ще са ?в Румъния милка шоколад 300 гр. е 10 леи 4 лв тук същия в кауфланд е 8.50 лв и то да е само това,за горивата е същата история трябва да са под 2 лв.за ток газ също тоест къде е държавата?
  • 4
    1
    Ку-куууу
    Тая изкукалата ще малко ще поиска да върнем и плановото стопанство и ТКЗСтата! И тя като рушлямците живее още в 19-ти век!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари