Корнелия Нинова: Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ

1
Оставка няма да подавам, подчерта лидерът на БСП
Оставка няма да подавам, подчерта лидерът на БСП

Очаквахме по-високи резултати, но не драматизираме от това, оставка няма да подавам, подчерта лидерът на БСП

Няма да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБ и няма да влизаме в съюз с ГЕРБ и ДПС. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде репортер на БГНЕС.

Притеснени сме от понижаващата се избирателна активност, това е шамар за политическата класа и е крайно време да осмислим какво ни казват гражданите, добави Нинова.

Очаквахме по-високи резултати, но не драматизираме от това, вземаме си поуки, ще вземем решения какво да променим. Успяхме да запазим предишния си резултат с по-малко от 1% разлика, това е позитивното, каза още Нинова.

В събота свикваме Национален съвет на БСП, там ще говорим за резултатите и ситуацията. Оставка няма да подавам, подчерта тя. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Сашо
    Корни,срещнете се и като мъже решете въпроса,ако му стиска на Баце..
  • 4
    9
    Гост
    До 3: Въпреки, че не съм комунист, нито им симпатизирам, знам за един комунист, който навремето си е плащал на сервиз от джоба, да му ремонтират служебната Волга, защото и работниците не са можели да ползват безплатно служебният сервиз. Дали човек е свестен или не, не се определя от партийната му принадлежност.
  • 2
    8
    Гост
    При този грандиозен провал на социалистите, и още да я държат, тая?.......
  • 5
    7
    слилия
    Корнелия единственото, което полезно направи за българите, е, че отказа да приеме лгбт извращенията на сащ и 52та им пола! Всичко друго на БСП е, че е крайно дясна евроатлантическа партия! ГЕРБ=ПП=ДБ=БСП=ДПС!
  • 5
    6
    daskal
    Нинова е катастрофа и позор за БСП. Тя очевидно е гьонсурат. Не ме изненадва. Изненадват ме хората от партията, които продължават да я търпят. Казвам го без някога да съм харесвал тази партия или да съм членувал в нея.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари