Корнелия Нинова: Г-н Радев, защо така яростно нападате собственото си отроче?

1
Обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов до пълния ви синхрон днес
Обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов до пълния ви синхрон днес Снимка: БГНЕС

"Г-н Радев, обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов до пълния ви синхрон днес".

Това написа във "Фейсбук" лидерът на БСП, вицепремиер и икономически министър Корнелия Нинова, по повод обвиненията на Румен Радев към нея.

По-рано президентът заяви: „Аз недоумявам как министърът на икономиката ще обясни на българите и на левите хора, които винаги са били срещу войните, че българското оръжие подхранва този конфликт“, посочи президентът и още веднъж категорично заяви, че е против предоставянето на военна помощ за Украйна.

Не закъсня коментарът на Нинова, която заявява:

"Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, но ще трябва вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви договори за износ на оръжие е подписало вашето служебно правителство. Защото и сега, разрешения за износ се издават въз основа на подписаните тогава. И много добре знаете, че дестинациите и тогава, и сега са същите - над 50 държави и нито една не е Украйна. Ще трябва да обясните на левите хора защо така яростно нападате собственото си отроче -"Продължаваме промяната", което създадохте, за да убиете БСП. И най-вече да обясните метаморфозата си от вдигнатия юмрук срещу Борисов преди година до абсолютния ви синхрон днес", пише още Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    русенец
    Тая гнусна кумунярка започна мноооого да изнаглява! Крайно време е рашистки антибългарски предатели като нея и Копейкин да бъдат изритани еднопосочно към Сатрапия! ЗАВИНАГИ ВЪН!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари