"Корабът майка" още не е дал разрешение на мишките да се кандидатират

12
След падането на Цветанов, в Русе е настъпило сериозно безпокойство в герберската общност
След падането на Цветанов, в Русе е настъпило сериозно безпокойство в герберската общност Снимка: Dunavmost

Изборите наближиха, но все още не са ясни кандидатурите за кмет на Русе.

Мълчанието на местните политици даде повод някой да се упражни с една измислена кандидатура на Димитър Наков. Фалшивата новина се разпространи като вирус в социалната мрежа и предизвика чревно разтройство сред управниците в Община Русе.

Изглежда, че Пламен Стоилов вече е взел да подскача като попарен от мисълта, че някой от подчинените му ще седне в кметското кресло и реакцията не закъсня.

Димитър Наков е поискал право на отговор за "партенката", която го издигна на трона за няколко дни. "Самонастанилото се дърво" в общината говореше плахо и с родилни мъки се опитваше да си спомни какво са му написали за домашно, което е трябвало да научи наизуст.

По-лесно щеше да бъде, ако беше си взел листчето и да наднича от време на време, за да не допусне някоя грешка. Може да вземе пример от младежа, който направи странното самопризнание за компромата срещу кмета на Русе.

След падането на Цветанов, в Русе е настъпило сериозно безпокойство в герберската общност. Изглежда, че мишките все още са в неведение каква ще е съдбата им. Не смеят да се покажат от дупките си и чакат търпеливо "Корабът майка" да разпредели хранилката за дребните душици от Малката Виена.

Малкият, но с големи амбиции кмет Пламен Стоилов показва силно желание за трети мандат, но все още чака благословия от София. Не е тайна, че мълчанието на агнетата даде повод в града да се шушука, че г-н Стоилов вече бил бита карта и се търси друг кандидат, който да не е "компроментиран".

Градските клюкарки спрягаха дори името на д-р Симеонов като възможна кандидатура, но това според нас е малко вероятно, защото всички знаем историята за: Ремонтче на стадионче: По следите на „парите на Доктора“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари