Координатори на ИТН в Пловдив и Враца напускат партията

0
Във Врачанско това се случва в 9 от 10 общини
Във Врачанско това се случва в 9 от 10 общини Снимка: БГНЕС

Във Врачанско това се случва в 9 от 10 общини

Координаторите на ИТН в девет общини във Врачанско са подали заявления за напускане на партията.

Координаторът за Пловдив – град на „Има такъв народ“ Красимир Дончев също е подал днес оставка. Тя е адресирана до главния секретар на партията Виктория Василева и зам.-председателя Тошко Йорданов.

Причините са комплексни, особено след случващото се през последните дни – излизането на ИТН от управленската коалиция и свалянето на председателя на НС Никола Минчев от поста, и с гласовете на ИТН. Мислех да подам оставката си още преди 3 месеца, но останах с надеждата, че някои от нещата в местната структура ще се променят. Уви, от тогава до сега нищо не се случи“, каза Дончев пред БНР.

Към неслучващото се той изброи отношението към местната структура и диалогичността от страна на Тошко Йорданов, липсата на всякаква информация и организираност.

Дончев не се ангажира какви са настроенията у останалите членове на ИТН в Пловдив, но допълни, че според него „при следваща коалиция с ГЕРБ те няма да са много ОК за това“.

Красимир Дончев е вторият координатор за Пловдив град, който напуска редиците на ИТН. Предишната Николина Деспотова бе отстранена през есента, а координаторът за район „Южен“ Ивайло Василев подаде оставка през април.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    до 1
    Хъс е донякъде синоним на зареден, тъпчо, другите ти простотии не ги четох. Дано ти плащат да брой символи, че доста си написал.:)
  • 0
    1
    Деливерски
    Вчера пред парламента на България,спонтанно,със зареден хъс,се струпаха хиляди българи,които застанаха на страната на съвременното,на образованото бъдеше на Родината ни.Те аплодираха и прегръщаха председателя на парламента Н.Минчев,станал причина да се съберат негови поддръжници,които от своя страна,заклеймиха предателското присъствие на две партии,жестоко излъгали избирателите си,изменяйки на обещаното пред тях.Двама от тези "политически"образования един дълъг и един много къс,бяха спасени от "любовта" на народа от полицейските служители и сградата върху пише "Съединението прави силата"! Получи се "късо" съединение,когато "наш" Тошко се появи пред хората,които го посрещнаха с бутилки за вода и кутии за бира.Как словесно е бил посрещнат,само той може да каже.Идват избори! Там пред урните,нашият народ ще отдели чистото зърно от плявата и предателите от почтените хора!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари