Конфискуваха 11 тона дизелово гориво от къща в село Иваново

3

Горивото е открито в гаража на 71-годишен мъж в село Иваново

11 тона дизелово гориво са установени в хода на спецакция на полицията, насочена срещу нелегалното съхранение и разпространение на акцизни стоки.

Специализираната операция е реализирана от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР - Русе, съвместно със служители на ТД "Митница Русе". В хода й е извършена проверка в имот, намиращ се на адрес в село Иваново, собственост на 71 –годишен мъж.

В гараж към имота екипите са открили общо 11 тона дизелово гориво, което е било съхранявано в 10 броя пластмасови кубове с вместимост по 1 тон, метален варел от 200 литра и още 46 туби с различна вместимост.

По случая е образувана проверка за извършено престъпление от общ характер, по описа на ОДМВР – Русе и работата по него продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    дизела
    Еииибаси дядото - 11 тона нафта у гаража!! Как ги източи толкоз много, че и в туби пълнил....няма такава държава!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари