Кон блъсна дете на кушиите в село Дивотино

0
Детето се е оплакало от болки в крачето и гърдите
Детето се е оплакало от болки в крачето и гърдите

Детето се е оплакало от болки в крачето и гърдите

Кон е блъснал дете на кушиите в пернишкото село Дивотино. Инцидентът е станал около обяд, информира БНР.

При едно от надбягванията, един от конете се отклонил към публиката и съборил детето на земята. То е прегледано на място, а после е откарано за преглед и в болница.

Според очевидци детето е нямало видими следи от наранявания, но се оплакало от болки в крачето и гърдите. Било е и много уплашено.

Подобен инцидент в Дивотино имаше и на миналогодишните кушии. Тогава кон прегази жена от публиката и ѝ счупи крака. При днешния инцидент, в мига в който жокеят разбрал,че не може да овладее конят, се развикал към зрителите да се отдръпнат. Пострадалото дете обаче не успяло да стори това. То е било на надбягванията заедно с родителите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари