Колите, чиито двигатели най-рядко създават проблеми

0
Автомобилният двигател е сърцето на всяка кола, основна грижа, страх, а в някои случаи - и най-голямото главоболие на шофьора
Автомобилният двигател е сърцето на всяка кола, основна грижа, страх, а в някои случаи - и най-голямото главоболие на шофьора

Автомобилният двигател е сърцето на всяка кола, основна грижа, страх, а в някои случаи - и най-голямото главоболие на шофьора.

В края на 2018 г. специалисти решиха да анализират статистиките за честотата на разваляне на силовите агрегати, за да посочат впоследствие кои са колите с най-надеждни двигатели.

Оказва се, че най-рядко проблеми ще имате с модели на марките Toyota, Acura, Hyundai, Honda и Mitsubishi.

1. Audi Q5

Този компактен кросоувър се пуска на пазара от 2008 г. и се радва на нелошо търсене. Колата действително може да бъде похвалена за това, че предлага един от най-надеждните двигатели.

2. Honda Civic

Първата Honda Civic се появи на бял свят през 1972 г. Почти през цялата й история, казват специалистите, а и съгласно годишни отчети на сервизни центрове, този модел се е показал като надежден. Разполага с действително неубиваем силов агрегат.

3. Subaru XV Crossteck

Още един компактен кросоувър, който се пуска в Япония. Този модел конкретно се ражда през 2011 г. Той е доста стабилен и достоен за всички, които не са равнодушни към кросоувърите.

4. Acura TSX

Искате нещо от сегмента „луксозни“? Тогава това е вашият „човек“! По своята същност този модел представлява доработен вариант на Honda Accord.

5. Toyota Sai

Хибриден автомобил, който се появи през 2009 г. Оттогава традиционно жъне успехи като кола с надежден двигател. Мощността на последния достига 150 к.с.

6. Hyundai Veloster

Субкомпактен хечбек, който се появи през 2011 г. Колата впечатлява и с дизайна си.

7. Mitsubishi Pajero

Този пълноразмерен японски извънградски автомобил винаги присъства в класации за надеждност, включително в областта на силовите агрегати.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари