Коледният базар отваря утре с пъстри сувенири и греяно вино

2
Непосредствено до заведенията ще бъде разположена сцена, на която музиканти, танцьори и артисти ще се грижат за доброто настроението на посетителите
Непосредствено до заведенията ще бъде разположена сцена, на която музиканти, танцьори и артисти ще се грижат за доброто настроението на посетителите Снимка: в. "Бряг"

Коледният базар в Русе ще бъде открит утре, като първите търговци ще посрещнат посетителите си от 11 часа

За първи път базарът е разположен на пл. „Света троица“ пред Операта. Монтирани са 12 къщички, които ще предлагат богат асортимент коледни играчки и сувенири. Традиционно на базара има и фирмени павилиони, предлагащи пресни продукти, като сред тях са свинско роле, пържоли, котлети и много видове мезета. Русенци и гостите на града ще могат да се насладят на кулинарните изкушения, придружени с типичното за сезона греяно вино, пише "Бряг".

Непосредствено до заведенията ще бъде разположена сцена, на която музиканти, танцьори и артисти ще се грижат за доброто настроението на посетителите. Украсата на базара е осигурена от ОП “Русе-арт“ и превръща площада пред Операта в едно приказно и предпочитано място за разходка и отдих.

Коледният базар ще продължи до 3-ти януари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари