Кола се вряза в детска площадка в Сливен

0
Колата е потрошила оградата и е спряла на сантиметри от люлките и пързалките
Колата е потрошила оградата и е спряла на сантиметри от люлките и пързалките

Колата е потрошила оградата и е спряла на сантиметри от люлките и пързалките

Лек автомобил се вряза в детска площадка в Сливен, на която е имало деца. Като по чудо няма пострадали. Инцидентът стана в жилищен квартал в града. .

„Шофьорката е казала, че вместо да включи на задна скорост е включила предната. Зад волана е била жена на 37 години. Автомобилът е с автоматична скоростна кутия. Шофьорката обяснила, че отскоро управлява колата и не ѝ е свикнала. Съставен е акт и ще ѝ бъде наложена глоба. В колата били децата и съпругът на жената”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA инспектор Илиян Николов.

„Площадката е чисто нова. Общината ще я възстанови”, каза още инж. Стоян Марков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари