Кола с газова уредба се запали в Русе

2
Нанесени са щети по ел.инсталацията на автомобила
Нанесени са щети по ел.инсталацията на автомобила Снимка: Канал 3 / архив

7 сигнала за произшествия са наложили намесата на екипи на пожарната през изминалото денонощие.

 В 16:38 часа огнеборци от  Втора РСПБЗН–Русе са пратени да гасят пожар, възникнал в отпадъци в метален контейнер на ул. “П.Хитов“ в Русе. Произшествието е ликвидирано на площ около един квадратен метър, без щети.

От 16:46 до 17:20 часа екип на Първа  РСПБЗН е реагирал на сигнал за пожар в МПС с газова уредба. Возилото с марка “Фолксваген Пасат“ се е било възпламенило, заради късо съединение. При запалването са нанесени щети по ел.инсталацията на колата.

В 18:18 часа два екипа – от РСПБЗН –Две могили и от ССОД–Русе са насочени по сигнал за пожар в сухи треви и храсти  в  с. Батин, местността “Калето“. Пожарът е ликвидиран на площ около 6000 m2.

Между 20:31 и 21:45 часа пожарникари от Първа РСПБЗН са гасили пожар в сухи треви и храсти  в началото на с. Басарбово. Произшествието е ликвидирано на площ около 300 m2, без щети.

От 20:35 до 01:53 часа тази нощ дежурните екипи са реагирали на още три сигнала за пожари в сухи треви и храсти -  в гр. Русе на ул.“Табия“ на площ около 1000 m2; на ул.“Изгрев“ на площ около 2000 m2; и на ул. Казанлък, където обаче се е оказало, че няма произшествие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари